iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Откриха център на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП в град Перник

Откриха център на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП в град Перник

Евродепутатът Владимир Уручев откри Европейски информационен център на членовете на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП в град Перник, като в него жителите на областта ще могат да получават актуална информация за дейността на евродепутатите на ГЕРБ в Европарламента и другите европейски институции, както и да се информират за техните права като европейски граждани.

На официалното откриване присъстваха зам.- председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, народният представител Вяра Церовска, председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният координатор на ЖГЕРБ –Перник Елза Драгомирова, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ –Перник Милена Миланова, членове и симпатизанти на партията.

„Благодаря на евродепутата от ГЕРБ Владимир Уручев, че с откриването на този информационен офис ще дадем възможност на жителите на област Перник да получават допълнителна информация за това какво предлагат европейските институции. Благодаря и на всички български депутати за сериозната им работа в Европарламента“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той заяви, че само преди няколко дни областните кметове и кандидатите за градоначалници от ГЕРБ са посетили Брюксел и са се срещнали с лидерите на Европейския парламент, които са дали много висока оценка за управлението на ГЕРБ и са оценили партията като най-авторитетната в страната ни.

„Готови сме за кампанията за местни избори. Тя отново ще бъде позитивна и на принципа лице в лице. ГЕРБ гради, а не разбива бетони. Ние строим детски градини, училища, магистрали и инфраструктура и показахме, че го правим добре“, изтъкна Цветанов.

„България е член на ЕС от осем години и за този период ние доказахме, че европейското развитие на страната ни е достойното развитие. Думата на българските евродепутати се чува и това е думата на всички граждани на България. Благодарение на европейските средства много български градове са напълно променени и това се вижда осезаемо“, каза Владимир Уручев. Той допълни, че в новия Европейски информационен център в Перник желаещите могат да задават своите въпроси към всички евродепутати от ГЕРБ/ЕНП.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска подчерта, че днес е много важен ден за ГЕРБ-Перник. “С откриването на този офис ние ще бъдем по-съпричастни с работата на българските евродепутати и ще получаваме информация от първа ръка “, каза тя.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.