iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Партията "Глас народен" иска да промени манталитета на перничани

Партията "Глас народен" иска да промени манталитета на перничани 09_1441095548

За промяна в манталитета на избирателя ще работи партията на Светльо Витков „Глас Народен” на местните избори в Перник, като това ще стане чрез точна и правилна информация, която ще бъде подавана.

Промяната става трудно и бавно и ние сме безспорният факт за това, което се случва, убеден е лидерът на партията Светльо Витков.

Почтеност, моралност и много работа – на това залагат хората от „Глас Народен”. Същевременно хуморът е много важен и човек не трябва да се взима толкова на сериозно, нещо, което са забравли доста родни политици, смята той.

Поппевицата София Георгиева е кандидатът за кмет на община Перник на „Глас Народен”. Крехката дама се определя като много емоционална, но и куражлийка. Като артист мисията ми е насочена към хората и точно това ще се опитам да направя и като кандидат за кмет, заяви тя.

В Перник липсват много неща, смята София Георгиева. Сред тях е липсата на обозначителни табели и когато външен човек попадне в града, се губи.

„Глас Народен” ще се бори за повече информираност и за гражданите, и за малкия и среден бизнес. В Общината трябва да има специален отдел за регулярни срещи с бизнеса, на които да се подава точна и коректна информация за всички решения на общинската управа, обяви тя.

София е решена да инициира културния и екотуризъм в Перник, като смята, че е нужна по-голяма информираност за чуждите граждани за интересните събития в общината. Мисли, че международният фестивал „Сурва” може да работи далеч по-добре за града. Рекламирането на паметниците на културата и туристическите обекти ще привлекат вниманието, а това ще рефрешне и бизнеса в Перник, заяви тя.

Привличането на инвеститори в града е сред основните й задачи.Тя ще работи за обновяване на градския транспорт, на улиците, които не са пригодени за хора с увреждания. Всичко това ще се случи с помощта на адекватни експерти, каза София и подчерта, че ще разчита изключително много на младите хора.

Давам си сметка, че работата е много и трудна, но имам кураж и достатъчно енергия, за да заразя с ентусиазъм хората, категорична е тя.

Как ще се набира съветническата листа на „Глас Народен” за община Перник: Който иска да се кандидатира, да заповяда, обяви кръстникът на Перник Светльо Витков. При нас са добре дошли почтени хора, но е абсолютно забранено те да са имали принадлежност към ДС или да са заемали високи постове като креатури на други политически партии, посочи той.

На местните избори наесен”Глас народен” ще има кандидатури в 40 общини от страната и ще участва самостоятелно във вота. Това ще бъдат четвъртите им избори, в които участват. Резултатът им не расте, защото не са допуснали да играят с политическото статукво.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.