iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Партийни боклуци из входовете на град Перник

Перник снимка: Флаери и плакати на партиите по входовете в Квартала

Народа буквално мачка главите, програмите и имиджа на кандидатите си! Всеки вход става практически нерегламентирано сметище и в последните дни става политическо сметище! Сини, червени, зелени и многоцветни и много-партийни боклуци - стават повече от боклуците на Кауфланд, БИЛА, СВА и другите вериги! Ликовете на тези, които ще ни управляват след две седмици са потъпкани. Явно перничани изхвърлят боклуците на земята, а не си носят ликовете на избраниците удома.

Хиляди левове се оправдават за предизборните кампании, но както и бизнесите в региона - дори за собствената си власт не се обръщат към професионалисти. Предизборни обещания, харчене на много пари всичко това е в краката на хората.

Искате да гласуват за Вас, а агитационните материали са буквално третирни като боклуци! Но, изборите ще минат и хората знаят, ще дойде партийна чистка и входовете ще бъдат почистени, поне изборния кодекс задължава това да стане!

Перничани, ГЛАСУВАЙТЕ! Когато не гласувате - гласувате без да знаете и без Вашата воля! Само с отиването в избирателните секции ще се обезмисли купуването на гласове и престъпленията свързани с изборите.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.