iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Партийните клубове на ГЕРБ в кметство Изток се отчетоха

Партийните клубове на ГЕРБ в кметство Изток се отчетоха 02_1456398257

Партийните клубове на ГЕРБ в кметство Изток направиха общо отчетно събрание. На него присъства на областния координатор на партията и кмет на града д-р Вяра Церовска и на депутата и общински председател на структурата в Перник Ирена Соколова. Организациите отчетоха дейността си за изминалата година. Обсъдени бяха бъдещите инициативи и приоритети на партията.

„За мен е от огромно значение, че вие, членовете на нашата партия с думите и делата си всеки ден подкрепяте политката, която водим с екипа ми. Благодаря ви, че бяхте плътно до мен в предизборната надпревара. Видими са резултатите, които имат кметовете от ГЕРБ с няколко мандата зад гърба си. Виждам колко спокойно и с увереност говорят те за това, което са направили в общините си. Вярвам, че и ние заедно като отбор, ще успеем да преобразим Перник в града, който всички желаем да бъде“, каза д-р Церовска. Тя поздрави членовете на ГЕРБ и заяви, че с удоволствие ще помага за реализирането на бъдещите инициативи на клубовете.

„Всички ние, като членове на ПП ГЕРБ трябва да продължаваме да работим със същия устрем, ентусиазъм и сплотеност, с който го правим от самото начало на нашата дейност. ГЕРБ по силата, на своята ангажираност и отговорност се превръща във все по-голям фактор на обществената и социално-политическа сцена именно с готовността си да показва позиция и активност за междугрупов и междупоколенчески диалог. Показваме чувствителност и загриженост по най-важните теми, като ги превръщаме в предмет на обсъждане и въздействие в партньорство с останалите правителствени и неправителствени организации в страната. От нас се очаква да диктуваме значимия социален дебат с изнасянето на дневен ред на най-важните теми и ние се стремим да го правим.”, заяви общинският координатор на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.

Благодарност към членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ-Перник за подкрепата по време на предизборната кампания, а и след избирането му за кмет на кметство „Изток“, изрази Емил Костадинов.

Гости на мероприятието бяха още организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на младежката организация Денислав Захариев, областният управител д-р Александър Александров и общински съветници.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.