iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пламен Николов, който е бивш директор в “Мултигруп”, става водач на листата в Перник на “Общество за нова България”

Пламен Николов, който е бивш директор в “Мултигруп”, става водач на листата в Перник на  “Общество за нова България” 08_1409293716

За водач на листата си в Перник, партията “Общество за нова България” на десния Алекс Алексиев, слага Пламен Николов, който е бивш директор в “Мултигруп” и експарламентарен секретар на Жан Виденов през 1996 година. Алекс Алексиев пък е бивш съветник на премиера Филип Димитров.

Алекс Алексиев е син на убития след 9 септември от комунистите художник и фейлетонист Райко Алексиев, емигрант е в САЩ от 1965 година, дълги години е работил за компанията RAND, шеф е на Центъра за балкански и Черноморски изследвания.

Преди години неговият избраник Пламен Димитров заяви в медиите, че тогавашният президент Георги Първанов е гръбнакът на „Октопода“, който легитимира Алексей Петров да влезе в политиката. Между Първанов, като председател на БСП, и Алексей Петров имало споразумение с цел таксиметровата компания “1280″, тогава ръководена от Илия Божинов, да бъде оглавена от Петров, твърдеше Николов.

Сега той става водач на листата на Алекс Алексиев в Перник, родното място на експрезидента, където са едни от най-надеждните структури на партията му АБВ.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.