iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Реформаторският блок представи листата си

Реформаторският блок представи листата си 09_1409822706

В Перник и Реформаторският блок /РБ/ представи листата си. Водач на листата е известният стоматолог и общински съветник от ДСБ д-р Валентин Павлов.

„Сред нас няма парашутисти, всички са
представители на Пернишки регион и са професионалист в своята област. Ще дадем много силен старт на кампанията, който ще предадем на избирателите си”, обяви той и заяви убедеността си в отличните резултати след вота. Реформаторският блок има куража да подължи здравната реформа, която спря през 2001 г. Заявили сме ясна политическа позиция във всяка сфера, каза още д-р Павлов и подчерта, че ако поетите ангажименти не бъдат изпълнени, реформаторите ще отговарят защо са допуснали това.

Втори в листата е докторът по изкуствознание и член на Изпълнителното бюро на Движение България на гражданите ДБГ/Людмил Веселинов . Той беше водач на листата на ДБГ в Перник по време на предишните парламентарни избори. Реформаторите няма да стоят на тъч линията, тръгваме към стабилно управление на страната, посочи Веселинов. Акцент в програмата на РБ е как Европейският съюз да помогне много бързо в санирането на жилищата на гражданите без финансова тежест за перничани, както вече се е случило в Румъния, обяви той.

На трета позиция е Стефан Маринов от Земен. От 1990 г. до момента той неизменно е член на СДС. Бил е две мандата председател на Общинския съвет.

Четвъртото място заема Бойко Астатков от БЗНС. Той е строителен инженер-конструктор и областен председател на БЗНС.

Пети е Георги Недев от ДСБ – инженер високоволтова апаратура в „Хюндай България”.

Шестата позиция е за Борислав Чакърски от Християн-демократическата партия – информатик с частен бизнес. Женен с едно дете.

На седмо място е Кирил Стоев от Радомир от ДБГ. Бил е втори в листата на парламентарните избори през 2013 г. Работи в американска фирма за софтуерни програми.

Осмата позиция се заема от Велина Арсова от ДСБ. Тя е инженер-технолог и се занимава с производство на мебели и интериорен дизайн. Кандидат-депутатката цитира Джордж Оруел, който казва, че граждани, които си избират лоши управници, не са жертва, а са съучастници.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.