iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Росица Янакиева има чудесни впечатления от новия областен управител на Перник

Росица Янакиева има чудесни впечатления от новия областен управител на Перник 08_1408622308

Кметът на Перник Росица Янакиева каза по повод назначението на Бойка Павлова за областен управител на града, че тя е човек с организационен, ръководен и административен опит, прецизна е в работата си и се надява, че функцията, която й се възлага ще я изпълни с достойнство. Росица Янакиева допълни, че има чудесни впечатления за нея.

“Служебното правителство трябва да обезпечи и това е основното му задължение – провеждането на честни избори. Вероятно към подобни кадрови промени трябва да си върви, но при тях не бива да се изпълняват чужди поръчки, те трябва да бъдат само и единствено в посока за намиране на най-верни решения, хора, които да бъдат безпристрастни, които да бъдат обективни при всички действия, които предприемат за провеждане на избор”- допълни Янакиева.

Правителството на Георги Близнашки освободи Михаил Михайлов като областен управител на Перник. Той беше назначения от правителството на БСП. Начело на областната администрация застава председателят на Пернишката търговско-промишлена палата Бойка Павлова. Тя е магистър по икономика от УНСС, специализирала е мениджмънт в Техническия университет в София. Преди да оглави Пернишката търговско-промишлена палата през 2001 г., в продължение на 10 години е била неин главен секретар.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.