iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Румен Ваташки е водач на листата на "Атака" в Перник

Румен Ваташки е водач на листата на "Атака" в Перник 09_1409832670

Водач на партия "Атака" в Перник е Румен Ваташки. Той за малко не стана депутат на предишния вот, като сега националистът отново ще се бори за народен представител.

Хората на Волен Сидеров са с най-кратката листа в Перник. В нея влизат само четирима човека. Това са освен Ваташки, Павел Павлов, Милослав Милчев и Веска Димитрова. Листата, която била наредена от централното ръководство на партията, е регистрирана в неделя.

„Призоваваме да се вземат мерки срещу купуването на гласове, а гражданите да не се продават на изборните брокери. Настояваме на изборите в Перник да има засилено полицейско присъствие и жандармерия“, заяви Ваташки.

Според него в миньорския град търговия с вота ще развиват всички партии. Ваташки твърди, че ако АБВ не купува гласове, няма да премине 4-процентоватна бариера.

„Димитър Колев може да стане първи само с купуване на гласове. Ако полицията вземе мерки, той ще остгане на последно място. Колев няма обществена дейност в Перник, появява се само на избори“, каза още Ваташки.

Националистите ще открият предизборната си кампания в неделя. От Перник за НДК в София ще отпътуват два автобуса. Те ще тръгнат от Минната дирекция.

Източник: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.