iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


СДС искат да яхнат анти-ACTA процесите

Бай Ганьо се заема с интернета

Не позволявайте събитието да се политизира! СДС вече се опитват да ни "яхнат". Трябва да сме единни, независимо от политическите ни възгледи - От мен безплатни снимки веднага след протеста както винаги ; )

Заедно ще се справим! 

Това сподели чен на групата във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/322747524436678/?notif_t=group_activity

Ето и част от останалите коментари:

  • Протестът ще бъде граждански и нито един гражданин няма да позволи политически лица или партии да оглавяват протеста!
  • подкрепям, дано сидеров не довтаса със своите лакеи
  • Аз лично ще присъствам на този протест именно, защото е граждански. Не желая политици. Не желая и политически изцепки. Надявам се, че хората ще разберат, че дори и да викаме Оставка, само ние ще си навредим и власта на деня ще кажат - те са били купени от партията Х. Според мен единствените ни лозунги трябва да са против АСТА и нищо друго.
  • НИКАКВИ ПОЛИТИЦИ. Те знаят за това от години. да се бяха опълчили тогава. Не искам и да дават репортажи с политици, протестиращи с нас!
  • Имаме право да го изгоним ако дойде... поне така сме правили на други протести :) въобще да не ви изненадва, ако дотичат, те само това чакат, не трябва да се допускат до трибуна и трябва да им стане ясно, че ако си позволят да носят отличителни знаци и пр. може да стане лошо...
  • Докато решението дали АСТА ще бъде приет е в ръцете на парламента, дотогава трябва да се търпят. Като си против властващите, гласувай на изборите, прави агитации и т.н. Но в следващата една година съдбата на АСТА и на цялата ни държава ще е в ръцете на това народно събрание. А ако ти превърнеш този протест в кой не скача е бенбен, то ще бъде равносилно останалите да излезем и да си викаме Само Левски, Само ЦСКА. Този протест е да покаже, че НИЕ НЕ желаем АСТА. За нищо друго е. Политиците ако са умни ще послушат народа си, защото все пак нали нас трябва да ни спечелят, за да получат мандат догодина.

 А Вашето мнение?

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.