iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Семена за цветя ще раздават на Цветница

Семена  за цветя

Доброволци от младежката структура на партия ГЕРБ в Перник ще подаряват на перничани семена за цветя. Това ще стане на християнския празник Цветница – седмица преди Великден, който за младите в ГЕРБ е повече ден на цветята и символ на пролетта и по-малко малко свързан с входа Господен в Йерусалим, както би следвало  да е за привържениците на истинска дясна партия.

Водени от  мотото „Защото с теб градът ни е по-цветен”, участниците в акцията ще се стремят да превърнат Перник в по-красиво и приятно място за живеене. Добровалците ще обиколят улиците от най-замърсените квартали на Перник и ще подаряват на хората, които живеят там, семето за китките. Така те се надяват да помогнат на хората да направят градините си по-цветни и красиви.

Инициативата е вдъхновена от обявяването от ЕС на 2011–та за   международна година на доброволчеството. „В отговор на призивите на ЕС ние решихме с много вдъхновение и надежди да превърнем 2011 не само в година на доброволчеството, но и в година на сърцата, изпълнени с усмивки и топлота”, споделят от МГЕРБ-Перник.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.