iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


София Георгиева се класира шеста на изборите за кмет в Перник

София Георгиева се класира шеста на изборите за кмет в Перник 10_1445956725

Аз съм София Георгиева. Изправих се на старта, редом с познати и големи имена в политиката, в надпреварата към кметския кабинет в Перник, като се класирах шеста, с гласовете на 1359 перничани.

Аз съм поп певица и благодаря с поклон на подкрепилите ме с доверието. Признателна съм за вярата им, че човек артист, дори и в България, е достоен политически претендент. Това може да се определи като един от трудните моменти в кампанията – прехода от артистичната към политическата сцена. Успях да убедя, заедно с малкия си екип, 1975 перничани, че имам не лична и партийна кауза, а че имам неотложна кауза за изчистването на ръждата от Перник, стъпила на откритост, честност, на личния ангажимент. Още 616 перничани гласуваха с вота си доверие в политическата партия “Глас Народен” на Светльо Витков, като с това не само изразиха желание за промяна на политическия облик и манталитет в Общинския съвет на Перник, но направиха и сериозна заявка за развитието на структурата на Петлите в града.
Уважението ми към всеки един, гласувал за мен и за кандидатите за съветници и за “Глас Народен”, изисква да заявя категорично, че всеки един глас е пуснат в избирателната урна доброволно, без корпоративен и платен вот. С този факт, с екипа ми от няколко активни в кампанията хора и на фона на 2-та месеца популяризация на името ми като кандидат за влизане в общинската управа, за анализ ще използвам думите “Глас народен – глас Божи” с вярата, че това е сериозният замах на промяната.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.