iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Соколова води Дянков на инспекция в театъра

Перник снимка: за хората и събитията - Дянков и Соколова

Вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков ще инспектира ремонта на театралната зала в Перник преди рязането на лентата съвсем скоро. Очаква се това да стане утре около 19 часа, съобщи народният представител и кандидат за кмет на Перник от ГЕРБ Ирена Соколова.

Ремонтът на театралната зала в Перник е единственият общински обект, който се финансира с пари от държавата, припомни Соколова и подчерта усилията, които тя и колегите и депутати от ГЕРБ са вложили да убедят премиера Бойко Борисов това да стане.

8 години пернишкият театър беше без зала, но при предишните управления ремонтът не започна след опожаряването през 2004г. каза Соколова.  

По уверение от изпълнителя на обекта до края на септември залата ще бъде завършена, каквато заръка даде премиерът през май. Все още не е приключило изплащането на вложените в ремонта средства и вероятно Дянков идва по тази причина. 

Днес Ирена Соколова се представи като кандидат за кмет пред журналистите в Перник и черз тях пред местната общонст. Не съм мечтала да бъда кмет, но вече имам мечта за Перник, каза тя.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.