iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Според "Атака" жените били по-отговорни от мъжете

Според "Атака" жените били по-отговорни от мъжете 07_1437055874

Пернишката структура на партия „Атака” дава преимущество на дамските кандидатури за кметове за предстоящите местни избори през октомври, като според областния лидер проф. Румен Ваташки, жените атакистки в региона са далеч по-лоялни и отговорни от мъжете, а подобно явление се наблюдавало и в национален мащаб.

Жени ще се борят за управленските постове в Радомир и Брезник, обяви той.

Партия „Атака” ще участва самостоятелно в местния вот наесен, въпреки че сме желан партньор за коалиции и предложения не липсват, посочи проф. Ваташки. Националистите ще издигнат кандидати за кметове във всичките шест общини в региона. Вероятно те ще бъдат представени през август. Преди да станат обществено известни обаче, ще получат одобрение на централно ниво. Кандидатурите ще бъдат партийни, но се очаква, че ще има и представители от гражданската квота.

Засега все още не е ясно кой ще се бори за кмет на община Перник.

На пресконференция проф. Румен Ваташки обяви декларация от името на структурата на „Атака” в Перник във връзка с делото срещу лидера на партията Волен Сидеров. Става въпрос за политически процес по заповед на чужди посолства, твърдят пернишките националисти и подчертават, че грубото им вмешателство накърнява националното ни достойнство. Евентуална осъдителна присъда срещу Волен Сидеров ще бъде лична обида за милиони българи, които заради него подкрепяха “Атака” през последните 10 г. , се казва още в документа. В чисто човешки план, фактът, че съдебното дело се води във времето, когато Сидеров и приятелката му Деница Гаджева очакват първата си рожба, говори за тенденциозност. Въпреки всичко, от “Атака” се надяват на безпристрастност и справедливо отсъждане от съда.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.