iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Според Румен Петков, Пламен Орешарски е уволнил дъщерята на Росица Янакиева

Според Румен Петков, Пламен Орешарски е уволнил дъщерята на Росица Янакиева 04_1398666600

Според Румен Петков, Пламен Орешарски е уволнил дъщерята на Росица Янакиева, която е едно чудесно момиче с академично и управленско бъдеще. Уволнението е само защото майка й е кандидат за евродепутат от листата на АБВ.

Румен Петков коментира, че тя е една много достойна жена. И тя, и бащата на Нина Найденова – Найден Найденов са работили за Орешарски и за кауза.

Пламен Орешарски уволнява хора заради това, че симпатизират на АБВ. Уволнява роднини заради това, че децата им симпатизират на АБВ. От вчера уволнява деца заради това, че родителите им са в АБВ.

Орешарски кауза няма. И не питам дали му е неудобно или го е срам. Срам и неудобство може да изпитва човек с достойнство. Достойнство имат и слугите. Но когато някой се държи като слуга, въпросът с достойнството отпада от само себе си.

Важно е да държи на работа полицаи, които малтретират хора от АБВ. Нещо, което в такива брутални форми не си е позволявал никой. Важно е да държи на две заплати хора, слугували на Бойко Борисов. Важното е да е в „Бояна”. Но най-важното е нормалният човек да разбере какво за Орешарски е важно и да направи каквото трябва.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.