iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вътрешният министър Цветан Цветанов започна предизборната кампания в Перник

Цветан Цветанов.

"ГЕРБ ще издигне самостоятелна кандидатура за кмет в Перник.Коалицията означава разкол”. Това  обяви в Перник вицепремиерът - вътрешен министър  и шеф на предизборния шеф на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обясни пред своите, изпълнили зала "Панорама",  че партията ще търси партньорство с други политически структури едва ако стигне до балотаж.

Вицепремиерът заръча на герберите да започнат подготовката за изборите първо от селата. „Те са клетката, която дава най-много за местния вот. Трябва да започнем от там”, нареди Цветанов.

Вътрешният министър предупреди съпартийците си да се готвят за жестока компроматна война. „Ще чуете безумни неща за себе си. Заради злословия по мен, че припадам, сега стоя нарочно прав пред вас, за да покажа, че не ми прилошава и съм в добро здраве”, даде пример шефът на предизборния щаб.

Той съобщи, че вече е ангажирал хора, които да изработят нова схема за борба с купуването на гласове, защото старите методи при предишния вот не са дали резултат.

Цветанов обеща да няма прошка към хора от ГЕРБ ако се разкрие, че са забъркани в схеми за опорочаване на изборите.

На предишното заседание на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов разпореди на министрите да тръгнат между хората и да обясняват свършеното (или несвършеното). Дали заради тази повеля или по предизборни дела Цветанов проведе среща с перничани. Вероятно присъстващите в залата са членове и симпатизанти на ГЕРБ, но и те не чуха нищо ново от предизборния шеф на ГЕРБ. Нов е само партийният клуб който той откри в най-големия пернишки квартал "Изток".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.