iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Яне пуска предизборни флашки - Колев кандидат на ГЕРБ?

Яне Янев в Перник

С предизборни флашки въоръжава своите координатори в областните градове партия РЗС. Лидерът й Яне Янев и толерираният от лицето Алексей Петров вестник "Галерия" наложиха въпросните електронни аксесоари като основна форма на политическа борба и средство за разпространяване на компромати с недоказан произход.

На флашките, които ще раздава Яне Янев,  ще има записана видео- и аудиоинформация за корумпирани гербери,  са разказали пред "Стандарт" от местните структури. 

В големите градове РЗС се готви да опъва големи видеостени, на които да се излъчват въпросните материали. Иначе областните координатори ще могат да презаписват информацията и да я раздават на своите фенове и поддръжници. Според запознати, кампанията на РЗС щяла да бъде доста загадъчна и с неочаквани играчи.

От екипа на Яне Янев се заканват, че ще вземат 4 областни центрове и ще имат поне 30-40 общински кметове.

В Перник нещата не са много ясни. Като общински председател на РЗС се представяше народният представител Димитър Колев, избран с листата на РЗС. Само че той се разграничи от Яне и обяви, че замразява членството си в партията. Заради подписаната от него и от още шестима други независими дупутати декларация в подкрепа на правителството на Бойко Борисов, в Перник се заговори, че няма да е изненада, ако Колев е кандидат за кмет на Перник, издигнат от ГЕРБ. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.