iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Служител на ДАНС стана голмайстор

Сборния отбор на секторите „Икономическа полиция”, БОП и СИЕ- шампион

Антон Иванов – служител на ДАНС-Перник стана голмайстор на футболния турнир между подразделенията на Областната дирекция на МВР, организиран в навечерието на професионалния празник на порлицията – 5 юни.

На предпразначно събрание днес бяха връчени наградите от приключилия турнир.

На първо място се класира сборния отбор на секторите „Икономическа полиция”, БОП и СИЕ, капитан на който беше регионалният говорител на МБР в Перник Венцислав Алексов.

Втори са служителите от Второ РУП – Перник, а трети сектор „Криминална полиция” и „НТЛ”.

Десетки служители от ОДМВР – Перник бяха наградени по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи 5-юли.

Наградите бяха връчени от директора комисар Валентин Димитров.

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения, с „Обявяване на благодарност” и допълнителен платен отпуск са отличени инспекторите Светлин Ивков и Светослав Георгиев от сектор „Противодействие на икономическата престъпност”. Наградата е от министъра на МВР г-н Цветан Цветанов.

С „Обявяване на благодарност” и допълнителен платен отпуск, от директора на Главна дирекция „ПБЗН” гл. комисар Николай Николов са отличени пожарникарите Велко Борисов – РСПБЗН Радомир, Боян Бянов и Валентин Стефанов от РСПБЗН Перник и Данаил Владимиров от РСПБЗН Брезник

Със същото отличие, за постигнати високи резултати на проведения Републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР са наградени от директора на ОДМВР – Перник шестима служители. Отличените са полицаите Пламен Стоянов, Александър Стоянов, Орлин Миланов и системен-оператор Даниела Георгиева от отдел „Охранителна полиция”; инспектор Снежана Петрова от Второ РУП – Перник и старши технически сътрудник Пламен Димитров от група „Управление на собствеността и социални дейности”.

С „Писмена похвала” от директора на ОДМВР – Перник и началника на ОУПБЗН – Перник са наградени 30 човека. 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.