iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Александър Костадинов ще свири на мача на "Миньор" в неделя

Александър Костадинов ще свири на мача на "Миньор" в неделя 08_1408613499

На мача между “Миньор” Перник и “Оборище” в неделя ще свири един от най-опитните български рефери Александър Костадинов. Асистенти ще бъдат Владимир Чешмеджиев и Веселин Митрушев.

Четвърти съдия на мача е Георги Николов, а дежурен делегат бившият рефер Кънчо Димитров.

Припомняме, че срещата от втория кръг на Югозападната “В” група ще се играе в неделя, 24 август, от 16.00 часа и ще бъде излъчена пряко по Канал 3.

Междувременно жалбата на ФК “Оборище” във връзка със съдийски отсъждания в домакинския мач срещу “Велбъжд”, бе разгледана от 5-членния състав на Зоналната комисия на БФС в столицата. Срещата от Югозападната “В” група се игра в неделя. Мотивите на ръководните фактори на панагюрския клуб са, че с представянето си на терена главния рефер Вангел Вангелов е повлиял на крайния изход на срещата, която завърши 1:1. Според жалбата на ФК “Оборище”, столичният арбитър е спестил червен картон на играч на “Велбъжд” при ситуацията в 68-та минута, а в 87-та не е маркирал нарушение преди да се стигне до изравнителното попадение на Александър Александров за гостите.„Оценката на съдията, ръководил срещата „Оборище” – „Велбъжд” е добра и той не подлежи на наказание! Решенията на съдията твърдо не са повлияли на крайния резултат от мача”, това е заявил секретарят на комисията Евгени Геров.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.