iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дани Златков щял да рита за Славия

Перник снимка: за хората и събитията -Даниел Златков

Пернишкият Роналдо - защитникът Даниел Златков днес вероятно ще  стане официално футболист на Славия, съобщават спортните сайтове.

Както е известно, той разтрогна с Миньор, заради неизплатени навреме заплати. От БФС вчера официално обявиха, че Златков вече  е свободен агент.

Днес бранителят щял проведе разговор с боса на най-стария столичен клуб Венци Стефанов и се очаква двамата бързо да се разберат. Златков ще излезе без пари за „белите”, тъй като след решенето на БФС той бе свободен агент.

Златков имаше сериозна оферта от Локомотив (Пловдив), като дори административният директор на „смърфовете” Атанас Узунов обяви, че талантливият бранител ще заиграе на "Лаута".

В крайна сметка обаче 22-годишният бивш младежки национал избра да продължи кариерата си в Славия.

Не е изключено още в сряда Златков да проведе първа тренировка под ръководството на Мартин Кушев. Именно младият спец настоял пред Стефанов за привличането на бранителя, който се намира в добра форма.

От началото на сезона Златков игра по 90 минути и при двете победи на Миньор - 1:0 над Видима-Раковски и 3:0 при гостуването на Светкавица. В срещата в Търговище бранителят дори вкара едно от попаденията.

Междувременно още за мача със Славия Миньор картотекира  македонския национал Ванчо Траянов. Полузащитникът  вече има спортно-състезателни права за ПФК Миньор Перник

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.