iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


До края на първия етап от конкурса Мис BGvolleyball.com 2014 остава малко повече от месец

До края на първия етап от конкурса Мис BGvolleyball.com 2014 остава малко повече от месец 06_1401717807

До края на първия етап от конкурса Мис BGvolleyball.com 2014 остава малко повече от месец. В момента тези, които ще продължат във втората фаза, са представители на четири клуба.

Единствено волейболистки на шампионките и носителки на Купата на България от Левски (София) не могат да се преборят за място в десетката, като първите две от Синия клуб са на незавидните 16-то и 17-то място.

Лидер в класацията пък е състезателка от отбор извън тройката в крайното класиране на шампионата. Три момичета от ЕПУ участват в класацията.

Перничанката Андреа Матеева и две момичета, които играха за отбора през сезона – Ивана Боянова и Вили Николовоа.

Трите имат всички качества, за да се наредят сред призьорките. Конкурсът Мис Волейбол 2014 протича на два етапа. Първата фаза тече от 30 април и ще продължи до 30 юни, като читателите на BGvolleyball.com ще гласуват за своята фаворитка, избирайки сред 27-те кандидатки, които стартират надпреварата.

За целта е създадена специална интернет платформа miss.bgvolleyball.com, където се гласува за определяне на финалистките. На нея пернишките любители на волейбола могат да подкрепят състезателките на ЕПУ.

От опит знаем, че всеки може да гласува за фаворитката си всеки ден. След 30 юни ще бъдат излъчени десет състезателки, които са събрали най-много гласове. Тогава започва втората фаза на конкурса – финален етап.

Десетте волейболистки, попаднали в Топ 10, ще продължат битката за короната, като покажат и своите интелектуални способности. Финалистките ще трябва да отговарят на въпроси от различни области извън спорта.

След това думата отново ще имат читателите, които ще се наложи да определят на коя състезателка да дадат короната на Мис BGvolleyball.com 2014.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.