iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Един отбор ако не излиза за победа е обречен!

Перник снимка: ПФК Миньор Перник

Миньор ще срещне отборът на Черноморец утре от 16:30 часа. На пресконференция треньорът Стойчо Стоев сподели: "Имаме здравословни проблеми. Фарес (Брахими), Иво Стоянов, Ванче Траянов и Бибишков са с проблеми.Това е притеснение за нас, но в края на краищата имаме достатъчно играчи, които трябва да излязат и да защитят фланелката на Миньор. Надявам се да се покажем в най-добра светлина”.

На пресконференцията присъства и защитникът на „жълто-черните” Борислав Стойчев. Той обеща Миньор да играе за победа на „Лазур”, за да компенсира лошия резултат срещу Локомотив (София) в миналия кръг. „Забравяме предния мач с Локо София и ще гледаме да победим в Бургас. Направихме срещу Локо София грешки, които ни костваха победата. Надяваме се да покажем съвсем друго лице, излизаме да се борим за победа. Не е проблем, че ще играем на осветление, свикнали сме”, накратко обобщи настроението в отбора Стойчев.

От своя страна Стойчо Стоев отличи Лудогорец като свежия полъх в А група. Според него всички други отбори се представят в рамките на нормалното и се очертават вече няколко отбора, които ще се борят за оцеляване и друга група, която ще се вкопчи в битка за титлата. „В България няма непробиваем отбор, всеки губи точки. Черноморец са добър отбор, случиха на добри чужденци , запазиха си основни български играчи. Запознати сме с тях, няма как много да се изненадаме. Ще изчакаме два дни да видим състоянието на играчите с проблеми.

„Един отбор, ако не излиза за победа той е обречен. Естествено, не винаги се получава, но такава трябва да е настройката”, отговори треньорът относно настройката на неговите играчи преди мача край морето.

„Пожелавам бързо и скорошно оздравяване на Херо!”, завърши Стоев с вяра, че колегата му ще пребори тежката болест с много воля.

Ето и групата на Миньор за мача с Черноморец:

Вратари: Чворович, Банков
Защитници: Христозов, Стойчев, Божиков, Марков, Михов
Полузащитници и нападатели: Траянов, Брахими, И. Стоянов, Том,Василев, Бибишков, Въндев, Павлов, Окечукво, Илиев, Цветков, Д. Стоянов 

Източник: http://minyor.com/novini/stojcho-stoev-predi-macha-v-burgasedin-otbor-ako-ne-izliza-za-pobeda-e-obrechen/

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.