iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Градушка се изсипа по време на мач на „Струмска слава”

Градушка се изсипа по време на мач на „Струмска слава” 05_1432532061

Отборите на „Струмска слава” и ”Беласица” започнаха с много борба мача си в неделя, като подариха първите минути на гостите. В деветата минута обаче вратарят им Иван Димитров фаулира нападател на „Славата”, който се беше откъснал сам извън наказателното поле и главният арбирът, международната съдийка Димитрина Милкова му показа червен картон.

Това преобрази коренно играта и домакините наложиха натиск, който до края на първото полувреме не даде резултат. През почивката облаците над стадиона се сгъстиха и още в началото на втората част заваля обилен дъжд. В 49-та минута Джаейоба изведе в чиста позиция вляво в наказателното поле на гостите Димитър Чечев. Той с диагонален удар преодоля резервния вратар на „Беласица” Здравко Димитров, заменил изгонения Иван Димитров. Дъждът продължи да си вали, продължиха и атаките на домакините. В 69-та минута Димитър Чечев изстреля хубав диагонален удар от около 25 метра. Захари Димитров се разтегна максимално, колкото да спре топката в краката на Джаейоба, който не сгреши в добавката и направи резултата 2:0. Секунди по-късно на терена се изсипа градушка и Димитрина Милкова спря мача, като всички хукнаха към съблекалните.

След 6-7 минути срещата беше подновена, но до края на мача не се случи нещо кой знае колко интересно. Гостите се отчетоха с един хубав удар на Владимир Кабранов от около 25 метра, но насочената полувосоко в левия ъгъл на вратата на „Славата” топка беше спасена от вратаря на домакините Радослав Костадинов. В последните минути на мача футболистите на „Беласица” опитаха преса ,макар и с човек по-малко, дълбоко в половината на домакините, но да някакъв осезаем резултат не се стигна. Така срещата приключи при 2:0 в полза на „Славата”. Резултат, който ги прави почти сигурни на седмото място в класирането, което пък ще им даде една почивка на море, обещана им от кмета на града Пламен Алексиев.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.