iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Има отбори, които все още не са платили таксата си за участие

Има отбори, които все още не са платили таксата си за участие 08_1409051643

Областния съвет на Българския футболен съюз установи, че от 26 отбора, които са декларирали участие, пет все още не са си платили таксата, която е в размер на 100 лева. Срокът беше до понеделник.

„Китка”(Витановци), „Сарата”(Долни Раковец), „Габер”(Габров дол), „Бенковски”(Копаница) и „Чорни”(Брезник) все още се чакат на улица „Радомир” 1 да донесат парите.

Представители на „Дивотино” пък засега са заявили по телефона, че ще участват, но не са се появили, за да получат необходимите документи за попълване. „Енергетик”(Перник) пък най-вероятно ще премине във втората група, в която основно играят отборите от радомирския регион.

Не е ясно все още как ще се разпределят тимовете в групите, дали ще са по тринадесет във всяка или пък ще са различен брой в двете групи. Сигурни са обаче датите, на които ще стартира шампионатът – това са 6-ти и 7-ми септември. Това ще създаде известно напрежение при изготвянето на програмата, защото ще се прави в съкратени срокове,но от Областния футболен съюз декларират, че ще се справят. Все пак има и отбори отличници, от „Ботев”(Друган) и „Металург”(Перник), които вече даже са и картотекирали своите състезатели за новото първенство.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.