iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Легенди на ЦСКА ще играят в Драгичево

Легенди на ЦСКА ще играят в Драгичево 02_1456396620

Легенди на ЦСКА идват на благотворителен мач в Драгичево. Това са Георги Велинов, Димитър Пенев, Ради Здравков, Георги Димитров, Костадин Янчев, Мартин Горанов, както и още легенди на ЦСКА, които ще играят благотворителен мач с ветераните на „Спортист” тази събота от 11 часа на стадиона в Драгичево.

Срещата е благотворителна , а целта е да се наберат средства за подпомагане на бившия футболист на „Спортист” Радослав Рангелов.

Ради е пострадал в катастрофа, има увреждания и се нуждае от ортопедично легло, за чието закупуване са нужни 3 хил.лв., обясни кметът на Драгичево Виктор Викторов. Новият кмет на селото е не само запален фен на ЦСКА, но и действащ футболист на „Спортист”.

„Искаме не само да помогнем на Ради, но и да покажем на младото поколение футболните легенди от близкото минало и така да ги запалим по футбола. Важно е децата да ги видят”- каза Викторов. Благородната кауза ще подкрепят едни от най-емблематичните имена на ЦСКА, но точният състав на ветераните ще стане ясен преди мача. Няма да се пускат билети в продажба, а ще бъдат поставени специални кутии, в които ще се събират дарените средства. След мача ще има и тържество на площада, в което ще участват детски самодейни състави от селото.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

29-Март-2017

29-Март-2016

30-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.