iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Левски яде пердах от Миньор

Миньор Левски 1:0

"Жълто-черните" бяха по-организираният отбор през цялото време и напълно заслужено се поздравиха с трите точки и победа с едно на нула. Играчите на Костов бяха мудни и не демонстрираха никакво желание за победа. Така столичани изпуснаха златния шанс да се откъснат с три точки пред Лудогорец и евентуално, ЦСКА.

Миньор започна много организирано и се бранеше спокойно. Левски, подобно на всичките си срещи през пролетта досега, стартира на бавни обороти и опасности пред вратаря на Миньор Чворович почти липсваха.

В края на полувремето перничани имаха отличен шанс да поведат. Бибишков бе намерен отлично сам пред вратата, но би в Илиев и младият вратар изби.

Противно на очакванията, картината не се промени особено. Гостите нанесоха своя удар в 59-ата минута. Диамутен сбърка, Бибишков му отне топката и намери Милен Василев, който отблизо се разписа едно на нула за перничани.

След попадението Левски се опита да отвърне на удара, но вече бе труднд да се променс нагласата на играчите. Няколко добри шанса се откриха пред Жуниньо и Гаджев, но Чворович винаги се намесваше добре.

Най-скандалната ситуация дойде няколко минути преди края. Йовов се разписа с глава, засичайки центриране на Гаджев, но попадението бе отменено заради засада. От телевизионното повторение обаче така и не се видя, дали лайнсменът имаше право.

В крайна сметка срещата завърши при този резултат, което без съмнение ще отприщи всенародни тържества в Перник. 

Източник: topsport.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.