iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Литекс – Миньор 0:0

Литекс – Миньор 0:0

“Допуснахме някои грешки, които не са характерни за отбора и за дадени играчи”. Това каза старши треньорът на Миньор Стойчо Стоев след нулевото равенство с Литекс в Ловеч. Той отбеляза неясната ситуация в клуба, която, по думите му, рефлектира на представянето на отбора.

„Трудно се играе в Ловеч. Реалностите са такива, че повече от 10 години Ловеч е сред водещите отбори в България. При нас нещата тръгнаха трудно по ред причини, независещи от нас”, каза наставникът на „чуковете”.
„Допуснахме някои грешки, които не са характерни за отбора и за дадени играчи. Влизаме в тежка програма. В първите мачове имаме само едно домакинство, което мина. Това влияе.”
„Футболът е игра на голове. Предишният мач 2:2 беше корено различен. Понякога постигаш нещо с много усилия. Раздадоха се. Но някои футболисти не са в оптимално състояние, но се надявам да имат тая почивка, за да може нещата да се успокоят.”
Стоев коментира претенциите си към рефера Станислав Ставров. „Всяко влизане в зоната беше в резултат от действията на главния съдия. Мисля, че получихме 4 или 5 картона, без да бъде груб мача.”
А относно червения картон на Ванче Траянов в заключителните минути треньорът на Миньор каза: „Не е простимо. Много комплицирана ситуация се получава в България. Когато един отбор не е от водещите и когато съдията помага на другия отбор, като се обаждаш, следват картони. Пределно ясно е, че на нас няма да ни помогнат. Важното е, че Ванчо не се поддава на негативни емоции, но този път се поддаде.”
„Имаше обещания, имаше уверения, но имаше неяснота. Тази ситуация и на вас би се отразила. Още в подготовката се видя, че това не е този отбор. Бяха психически обременени. Това влияе и на самата публика. Имам уверения на хора с обществено положение, че отборът ще просъществува. Ако не се получи, това е най-лошият вариант”, завърши Стойчо Стоев. 

Източник: Minyor.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.