iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Металург" спечели двубоя срещу "Струмска слава"

"Металург" спечели двубоя срещу "Струмска слава" 08_1409221835

Срещата от предварителния кръг от турнира за Купата на страната по футбол между отборите на „Струмска слава” и „Металург” свърши с изненада. Мачът беше в сряда вечерта на стадиона в квартал „Изток”.

Двата отбора подходиха по различен начин за мача, като гостите явно бяха решили да го използват за обиграване на състава и оглеждане в игрова обстановка на футболистите, които вземат по-малко участие в срещите, както и проби на юношите. Въпреки че възможности за гол не липсваха, редовното време приключи без да бъде отбелязан гол. При изпълнението на дузпи възпитаниците на Юрий Васев, за когото това беше дебют начело на „Металург” показаха по-здрави нерви и спечелиха двубоя.

Ангажименти в политиката попречиха на старши-треньора на „Струмска слава” Слави Кирилов да присъства по време на целия мач и той беше ръководен от помощниците му. Все пак в последните двайсет минути на срещата Кирилов се появи край терена. Той лично изказа благодарност на домакините за старанието и добрата организация на срещата. В следващия кръг победителите най-вероятно ще се изправят срещу бившия член на „А” група – „Пирин”(Гоце Делчев).

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.