iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" би "Марек" в контрола

"Миньор" би "Марек" в контрола 07_1438156246

"Миньор", Перник игра и с "Марек" в поредната контрола, която се игра в Дупница, като перничани се наложиха над дупничани с 3:1, съобщи за zaPernik.com старши треньорът на "Миньор" Перник Петър Анестиев.

Още в 20-тата минута на мача за Миньор се разписа Кристиян Димитров, но в 30-тата минута домакините отвърнаха на удара и изравниха резултата.

През второто полувреме перничани продължиха да атакуват съперника и в 84-тата минута Миньор поведе отново благодарение на Дани Йорданов. Юношата Алберто Ленчов окончателно реши двубоя отбелязвайки трети гол за миньорци в 87-мата минута.

Мачът се игра в най-голямата жега и бе прекъсван на два пъти заради горещините. Въпреки това домакините се бяха престарали и предварително теренът бе наводнен и осеян с локви.

Контролата с Марек бе четвърта подред за Миньор Перник. До момента перничани вървят добре. Предстои още една пета контрола за отбора в събота, след което започва подготовката за сериозните мачове, каза още Пепи Анестиев.

Той е доволен от жребия на Югозападната В група, който отреди отново Миньор да започне първенството с Германея - Сапарева баня. Според Анестиев това е щастливо съвпадение, тъй като в предишният кръг Миньор победи Германея с 4:0.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.