iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор Дачия завършиха нула на нула

Миньор срещу Дачия

Миньор Перник направи нулево равенство с румънския отбор Дачия в контролна среща в Турция. Това е пПърво равенство за Миньор от началото на подготовката в южната ни съседка. Преди това тима на Стойчо Стоев победиха с 5:3 Колхети (Грузия) и с 3:1 втория отбор на румънците Динамо (Букурещ).

В мача срещу Дачия тимът на "чуковете" определено изпусна победата като в 6-ата минута Бенрандам получи пас от Укечукво в наказателното поле и с удар от точката за дузпа позволи румънския вратар Попеску да отрази удара.

В средата на полувремето футболистите на двата отбора се ожесточиха. Мелето бе предизвикано от нарушение на Цветков срещу Йонеску като почти се хванаха за гушите.

Ушдидшд здвкуиепе най-чистото положение беше дшхдуд за Миньор у 64-ата минута. Футболистите на Миньор разиграха заучено положение от фал, топката попадна в привлечения през лятото от Пирин Иван Михов, който обаче от непосредствена близост стреля над вратата.

Малко преди края и Крум Бибишков от Миньор пропусна да се разпише и срещата завърши 0:0.

МИНЬОР: Чворович, Марков, Михов, Христозов, Бомела, Цветков, Илиев, Укечукво, Ариби, Бенрамдан, В.Иванов (Банков, Стойчев, Хаджиев, Тодоров, В. Василев, М. Василев, Йорданов, Павлов, Бибикав, Траянов, Том) 

Източник: novsport.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.