iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор допусна поражение в първата си контрола

Миньор - първа контрола

Отборът на Миньор Перник допусна поражение от новия член на Б група Сливнишки герой. На помощното игрище в Самоков “героите” победиха с 1:0 с ранен гол на Мартин Хаджиев, който се възползва от добър пас отдясно и с диагонален удар реализира единственото попадение в мача още в 5-а минута.

Футболистите на Венци Рангелов имаха още няколко интересни голови възможности, но не реализираха второ попадение. Перничани също имаха някои добри атаки, но така и не успяха да стигнат до гол.

Старши треньорът на миньор Стойчо Стоев започна със следните 11: Чворович, Давид Стоянов, Златков, Стойчев, Христозов, Станков, Траянов, Салас, Спасов, Василев, Венци Иванов, като в последствие влязоха почти всички играчи на “жълто-черните”. Сливнишки герой пък игра с две единайсеторки в двете полувремена.

След края на срещата треньорът на “георите” Венци Рангелов призна, че участието на отбора в професионалния футбол все още е под въпрос като се търсят варианти за терен, на който да се играят домакинските мачове, докато не бъде оправен стадионът в Сливница.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.