iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" отпрати трима, пробва македонски национал

Контролата  на "Миньор" със "Сливнишки герой" (0:1)

Старши треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев освободи трима от играчите, които бяха на проби в отбора.

Наставникът остана разочарован от представянето на гръцкия нападател Ставрос Василидис в контролата със "Сливнишки герой" (0:1). Гръцкият футболист се появи в игра през второто полувреме на мача и не е впечатлил треньора с представянето си.

Другите освободени са Христо Спасов (пристигнал от Нефтохимик) и Александър Александров (от Славия).

Пробите продължават за двамата от Пирин Иван Михов и Костадин Кацимерски, както и за Салас Окечукво, които ще вземат участие и в следващата проверка на тима утре срещу Спортист (Своге).

Междувременно към Миньор се присъедини македонецът Георги Марков. Футболистът е младежки национал и идва от Беласица (Струмица).

„Като за начало на подготовката играхме нормално. Първите 3-4 мача основната насока е да видя кои от новите футболисти имат качества за Миньор. После да видя и в каква кондиция са в момента футболистите и какво игрово поведение имат“, заяви наставникът на Миньор Стойчо Стоев след загубата на отбора с 0:1 от "Сливнишки герой" в първата контрола по време на лятната подготовка.

„Тежки сме!”, лаконично обясни наставникът. Той очаква футболистите да проведат пълноценна подготовка, за да могат да подобрят представянето си както във физически, така и в технически план. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.