iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор", Перник би "Спортист", Своге на собствен терен

"Миньор", Перник би "Спортист", Своге на собствен терен 10_1412321050

„Миньор” игра със „Спортист” (Своге) на своя стадион. Те участваха в мач от осмия кръг на първенството на Югозападната „В” ФГ.

Срещата по програма е по-рано, заедно с всички мачове от кръга, заради изборите за Парламент, които ще се проведат в неделя.

Мачът започна с явно превъзходство на домакините, които откриха резултата още във втората минута на мача. Тогава Александър Александров проби по десния фланг и центрира перфектно топката към Йордан Йорданов. Той безпроблемно отбеляза първия гол в мача. В 25-та минута Веселин Васев се опита да центрира, топката описа странна парабола и се спря в мрежата зад Стоян Симеонов, който за известно време след завръщането си от Малта беше вратар и в „Миньор” по времето на президенството на Евлоги Станоев.

Една минута преди края на полувремето Даниел Стефанов излъга трима защитници в наказателното поле на гостите и вкара третото попадение в мача,с което съвсем уби интригата в срещата. През второто полувреме гостите поизравниха играта и на няколко пъти можеха да отбележат гол, но в последния момент защитниците на „Миньор” успяваха да избият топката.

В средата на второто полувреме в игра на мястото на титулярния вратар Даниел Леонтиев влезе резервата Николай Младенов. Още с влизането си той трябваше да се намесва решително при удар на нападател на гостите и успя да отклони насочената към горния десен ъгъл на вратата му топка в ъглов удар.

В съставът на перничани явно си личеше отпускането след комфортната преднина и те поотхлабиха натиска към вратата на Стоян Симеонов. Все пак класата на домакините се каза думата. В 75-та минута на мача Александър Александров пресече пас в центъра на терена,надбяга трима защитници на гостите и мушна топката под плонжа на вратаря на гостите,правейки резултата 4:0. Опитите на треньора на гостите да постигне някакъв обрат със смени не даде резултат и превъзходството на „чуковете” продължи до края на мача. Въпреки това до нови попадения не се стигна и срещата завърши при резултат 4:0.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.