iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


„Миньор”, Перник срещу „Чепинец”(Велинград) завърши 2:2

„Миньор”, Перник срещу „Чепинец”(Велинград) завърши 2:2 07_1406707123

Футболният отбор „Миньор”, Перник реализира първо равенство в контролните срещи. Те са част от подготовката на отбора за есенния дял на първенството на Югозападната „В” ФГ.

В столичния квартал „Обеля” перничани направиха 2:2 срещу отбора на „Чепинец”(Велинград).

„Миньор” откри резултата в 30-та минута, когато върналият се от Македония Петър Петров вкара отсъдената от съдията Любослав Никифоров дузпа за нарушение на Вергилов срещу Георги Миланов. Петров стреля,вратарят на велинградчани Димитър Симеонов отби топката, но тя попадна отново в краката на Петров, който вече я вкара в мрежата.В 39-та минута Христо Спасов от „Чепинец” стреля, топката рикушира в краката на Юлиян Арсов и изненада вратаря Николай Младенов, за да влезе в мрежата за 1:1. Две минути по-късно Петров улучи гредата, но застаналият наблизо Олег Алексиев не успя да улучи вратата.

През второто полувреме двата отбора си вкараха по още един гол. В 54-та минута Сидер Томов се опита за центрира отдясно от около 25 метра, но се получи опасен удар,при който топката се удари в лявата греда и влезе във вратата на „Чепинец” за 2:1. Десет минути по-късно велинградчани улучиха греда, а пет минути преди края на срещата стигнаха до равенството. Тогава Вергилов мина между двама защитници на „Миньор” и направи 2:2. В отбора на „Миньор” след тригодишно прекъсване в игра се появи офанзивният халф Младен Стоев. Късно снощи миньорци изиграха поредната си контрола на собствения си стадион срещу отбора на „Чепинец”(Велинград).

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.