iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" победи в Сандански

"Миньор" победи в Сандански 09_1410763585

Пернишкият отбор “Миньор” успя да победи с 3:1 при гостуването си в Сандански. Той регистрира втора поредна победа в първенството на Югозападната “В” ФГ.

Всичко по-интересно в мача се случи през втората част, а първото полувреме завърши при резултат 0:0, въпреки че и двата отбора можеха да поведат. Шест минути след подновяването на играта падна и първия гол в мача. Вкара го Мирослав Тодоров и изведе перничани напред. В 70-та минута на срещата обаче домакините успяха да върнат равновесието в головете на терена.

Паритетът в головото съотношение се запази само седем минути. Тогава Йордан Йорданов отново изведе “чуковете” напред. След още четири минути отново Йордан Йорданов отбеляза и на практика реши мача. до неговия край оставаше твърде малко време,за да може домакините да реагират на головото предимство на гостите.Победата изведе перничани на четвъртото място в класирането с актив от 10 точки, само на три от лидера във временното класиране – “Сливнишки герой”. В мача си от този кръг “Героя” надделя без особени проблеми на своя терен с 4:0 срещу “Спортист” (Своге) и вече събра 13 точки.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.