iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" продава билети за мачовете по нова схема

Феншоп на Миньор Перник

По нова схема ще продава билети Миньор за домакинските си мачове през новото първенство, съобщи "Градски вестник". От ръководството на клуба са решили да въведат предварителна продажба на талони за всеки двубой, който ще се играе в Перник. До сега такава бе практиката само преди най-чаканите домакинства с Левски, ЦСКА и Литекс.

Билетите за мачовете ще се продават на четири места в града - в Минната дирекция, на стадион Миньор, във феншопа на ул. "Търговска" и в кафето на селекционера Славчо Павлов в кв. "Мошино".

Закупените ден преди мача билети ще са с 20% по-ниска цена.

"Ръководството на Миньор много добре знае, че футболът е игра за феновете. През годините сме стремили да създаваме настроение и положителни емоции за хората, дошли да подкрепят отбора. Продължаваме с действията си в тази посока и през новия сезон. С въвеждането на предварителната продажба смятаме, че ще облекчим перничани, които ще спестят не само време, но и пари. Билети закупени ден преди мача ще струват 4 лева, докато в часовете преди срещите цената им ще бъде 5 лева.", сподели изпълнителният директор на Миньор ген. Йордан Димитров.

От Миньор ще запазят традицията учениците да гледат двубоите на "чуковете" безплатно.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.