iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" успя да бие "Струмска слава"

"Миньор" успя да бие "Струмска слава" 10_1414403712

Пернишкият „Миньор” и „Струмска слава” се изправиха един срещу друг в неделя. Те играха в мач от десетия кръг на първенството на Югозападната „В” ФГ.

Срещата беше наблюдавана от 88 зрители, които пренебрегнаха студа в името на любовта си към футбола и „Миньор”, но те не можаха да видят особено качествена продукция, пък и студеното време не способстваше за пълната изява на двадесет и двамата на терена. През първото полувреме домакините определено бяха по-активният отбор на полето, но така и почти до самия край не успяха да реализират превъзходството си.

Две минути преди неговия край обаче упоритостта му беше възнаградена. Виктор Райчев проби по фланга, центрира успоредното на границата на наказателното поле, топката беше поета от Даниел Стефанов, който се вряза бързо към вратата, остана сам срещу Радослав Найденов и промуши топката покрай вратаря на гостите. През втората част радомирските футболисти тръгнаха да изравняват. В 50-та минута на Петър Петров се наложи да избива опасен удар на радомирски нападател.

Шест минути по-късно от фаул Ерик Иванов изпълни добре един фаул и с нисък удар по тревата вкара топката в мрежата зад Даниел Леонтиев. Нещата в мача можеха да се обърнат напълно, но в 64-та минута младият Кристиян Тасев не успя и в двата си удара след като беше изскочил сам срещу Даниел Леонтиев. И в двата случая изстреляната от него топка срещна крак на пернишкия вратар.В 70-та минута Младен Стоев центрира от ъглов удар, Виктор Софрониев върна топката в наказателното поле на гостите, откъдето Даниел Стефанов я насочи в мрежата им. В края на мача радомирци натиснаха здраво, вкараха дори и невъзстановения Екундайо Джайеоба, който поигра на куц крак и отправи един опасен удар с глава към вратата на „Миньор”, но до изравняване не се стигна.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.