iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


На мача между „Миньор” и „Велбъжд” имаше инциденти

На мача между „Миньор” и „Велбъжд” имаше инциденти 10_1445435540

Инцидентите по време на мача между отборите на „Миньор” и „Велбъжд”, както се и очакваше, донесоха сериозни наказания на пернишкия отбор, като перничани ще трябва да плащат глоба в размер на 1250 лева, а тимът ще пропусне домакинството си срещу отбора на „София” 2010, което по програма трябваше да е на 1 ноември.

Самият Антон Киров пък е наказан с лишаване от състезателни права за една година. Така се сбъднаха най-мрачните прогнози на тези, които познават нормативните документи на БФС. По-оптимистично настроените пък твърдят, че след като мине половината от наказанието на Киров, т.е. шест месеца,той може да подаде молба до футболния съюз и от там да опростят другата половина. Друг е въпросът ще го искат ли в „Миньор”, защото глупавата му постъпка ще струва една отборна премия при победа на тима, която ще потъне в касите на футболния съюз. Всякакви опити да се разбере пък наказан ли е някак съдията на срещата Мартин Спасов, който също има заслуга за изнервянето на остановката с неадекватните си решения удрят на камък. Според запознати, той може и да не получи официално наказание, но пък едва ли ще види съдийски наряд във „В” групата в скоро време. Което пък едва ли ще стопли перничани, които ще трябва да плащат и за домакински мач на неутрален терен.

Единственото добро в цялата ситуация е,че мачът, в който ще изтърпяват наказанието си, е срещу последния в класирането – София 2010. Когото пък трябва да победят ако ще и на Луната да играят.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.