iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Наказват делегата на мача "Миньор"-Левски" заради непълен доклад

Миньор Перник и Левски

Делегатът от мача между отборите на Миньор Перник и Левски (0:0) от 21-я кръг на А група - Тодор Паунов, ще бъде наказан съгласно “действащия Статут на делегата”, информира официалният сайт на БФС.

Причината е липсата на информация за ранен фен на Левски по време на двубоя, както и неотразени в доклада му знамена със свастики.

Ето и цялото съобщение, поместено в страницата на БФС:

"Във връзка с появили се информации в медиите, относно инциденти по време на срещата на „А“ ФГ между отборите на „Миньор“ /Перник/ и „Левски“ /София/ на 10.04.2011 г. и решение на ДК при БФС,

Направление „Спортно-техническо“ при БФС счита за свое задължение да информира спортната общественост за следното.

От страна на ДК не са наложени санкции на виновните по отношение на ударения фен от агитката на „Левски” и знамената със свастики в същата агитка, поради това, че в доклада на делегата тези негативни действия не са отразени и дадената от него информация е непълна, неизяснена подробно и точно и не позволява налагането на адекватни решения и санкции от страна на ДК.

За незадълбочено и непрофесионално неизпълнение на задължението си, делегатът на въпросната среща ще бъде наказан съгласно действащия Статут на делегата.

Същевременно от страна на Направление “Спортно-техническо” ще се направи необходимото за допълнително разследване на случая и съвместно с Дисциплинарната комисия ще се обсъди ситуацията с произтичащите от това последствия."

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.