iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организрат футболен турнир за младежи

Организрат футболен турнир за младежи 09_1443265674

На 26 и 27 септември, в зала „Металург“-Перник, ще се проведе футболен турнир за младежи, като в него ще могат да участват групи от момчета и момичета на възраст до 18 години, и групи за над 18 години с горна граница 35 години.

Събитието се организира от Младежка Банка Перник и Младежка Банка София, като събраните средства от таксите за участие ще бъдат използвани за финансиране на идеи на младежи чрез малки грантове.

Мотото на мрежата от младежки банки в страната е „От младежи за младежи“.Това е така защото млади хора работят напълно доброволно и организират събития, за да може след това други млади хора да получат финансиране за идеите си, които идеи, трябва да бъдат за подобряване на средата на живот на младежите в градовете където живеят.

Организаторите споделят, че са се фокусирали върху футбола, защото осъзнават нуждата от възможности децата да играят любимата си игра и да спортуват като цяло. Колкото повече подобни инициативи-толкова повече шансове за младите да живеят активно и здрасловно. Снимки и повече информация за това как е преминала инициативата ще видите в следващите дни.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.