iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанин спечели голямата награда на Great Wall Drag Challenge

Перничанин спечели голямата награда на Great Wall Drag Challenge 09_1410790691

Голямата награда на Great Wall Drag Challenge беше спечелена от 22-годишният Калоян Кирилов от Перник. Той се снима пред пикапа Steed 5 Hunter в Great Wall зоната на драг състезанието и публикува снимката в официалната страница на Great Wall във фейсбук. Късметът бе на негова страна при тегленето на наградите.

Много адреналин, високи скорости и страхотни емоции предложи на всички фенове на драга третият кръг от Националния шампионат по драг рейсинг. Като генерален спонсор на драг състезанието Great Wall предостави възможност на участници и фенове да се запознаят отблизо с автомобилите, произведени в завода на „Литекс Моторс“ - специалните версии на пикапа Steed 5 и специалната модификация на Great Wall H6 – 1.5 Turbo.

Над 7000 бяха феновете на драг рейсинга, които посетиха Great Wall Drag Challenge на писта Кондофрей. В двата състезателни дни на 13 и 14 септември бяха направени над 1000 двойни старта, а състезателите бяха повече от 100.

Участниците и зрителите на Great Wall Drag Challenge можеха да споделят емоциите си от състезанието като се включат в играта на Great Wall – всички, които се снимаха и качиха своя снимка на страницата на Great Wall във фейсбук, бяха включени в общ списък под съответен номер, а тегленето на победителите се извърши чрез генератора www.random.org. С подарък от Great Wall си тръгнаха и Росен Серафимов, Влади Беновски и Петьо Панев, които спечелиха комплект тениска и шапка на Great Wall.
Големият победите в играта - Калоян Кирилов, който в момента е курсант в академията на МВР, ще получи Great Wall H6 с пълен резервоар - автомобилът ще е изцяло на негово разположение в избран от него уикенд с единствено задължение да се наслаждава на удоволствието от шофирането.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.