iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишките тенисисти на маса спечелиха две трети места

Пернишките тенисисти на маса спечелиха две трети места 07_1404215250

Пернишките тенисисти на маса спечелиха две трети места отборно. Те бяха спечелени на държавните лично-отборни шампионати за младежи и девойки до 21 години, които се проведоха в зала „Фестивална” във Видин.

Перничани се справиха повече от добре и двата отбора излязоха от групите. При девойките СКТМ ”Металик” спечели два мача – срещу Търговище и Горна Оряховица, за да отстъпи с 2:4 на фаворитите от Панагюрище. На полуфиналите пернишките девойки отстъпиха на Две могили ( Русенско) и останаха на третото място.

При младежите нашите тенисисти спечелиха срещу тимовете на Враца и Шумен,загубиха от Търговище и отново излязоха от групата. На полуфиналите загубиха от Варна и отново останаха на третото място.

В индивидуалните дисциплини хубав успех постигна Емили Стаменова, която спечели три бронзови медала, като по този начин приключи първенството с четири медала. С оглед на факта,че Емили е само на седемнадесет години, бъдещето пред нея в този спорт е повече от обещаващо. Освен бронзовия медал индивидуално Емили взе бронз на двойки заедно с Лорета Недялкова. При смесените двойки заедно с Николай Капитанов от „корабостроител”(Варна) те отново спечелиха третото място.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.