iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перун обраха медалите и овациите на публиката

Перун обраха медалите и овациите на публиката 05_1399047721

Състезателите на СК “Джудо и самбо Перун” се представиха отлично и на втория ден от държавното първенство по сумо, като спечелиха още пет медала. Кирил Тодоров стана вицешампион в категория до 115 кг при младежите до 21 години и се класира на пето място при мъжете.

Карина Василева е вицешампионка при девойките до 21 години в категория до 75 кг, Ивайло Василев се класира на трето място при младежите до 21 години в категория до 100 кг., а Александра Мишева спечели бронзови медали и при девойките до 21 години, и при жените в категория до 75 килограма. Много добро представяне записаха и Велислав Евлогиев, и Георги Георгиев които се класираха на пети места в своите категории. Така общо за двата дни медалите от първото участие на перничани в състезание по сумо станаха 12.

Карина Василева и Кирил Тодоров са медалисти за тази година по джудо, самбо и сумо от държавни шампионати, като Карина наскоро спечели медал и от Европейско по самбо. В събота и неделя на състезателите на “Перун” им предстои участие на Държавно отборно първенство по джудо за младежи, девойки, мъже и жени.

Източник и снимка: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.