iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Помощник треньорът на "Ботев", Враца е бил вратар на "Металург", Перник

Помощник треньорът на "Ботев", Враца е бил вратар на "Металург", Перник

Отборът "Ботев" Враца започна с 32-ама футболисти лятната си подготовка. Той играе преди новото първенство на Северозападната "В" АФГ.

Преди заниманието бяха представени хората от спортно-техническия щаб. Изпълнителният директор Илия Вълов представи новия наставник Атанас Джамбазки. Помощници на Джамбазки ще бъдат Румен Ненов, който ще се занимава с вратарите, кондиционният наставник Ивайло Младенов, Николай Николов и Георги Мечечиев, който ще облича и екипа, когато това се налага.

"Целта ни е една- максимално бързо да се върнем, където ни е мястото", коментира Илия Вълов.

Изпълнителният директор допълни, че финансовото състояние на клуба е стабилно, благодарение на усилията на председателя на управителния съвет и кмет на Враца инж. Николай Иванов.

Атанас Джамбазки предупреди, че не всички играчи, започнали подготовка с врачани, ще останат в отбора.

"Ще играят само онези, които искат да помогнат на "Ботев" да се върне при професионалистите", заяви Атанас Джамбазки. След това той изведе футболистите на тренировка. Графикът в петък и събота предвижда две занимания, а в неделя- едно.

ПОДГОТОВКА И КОНТРОЛНИ СРЕЩИ:
11.07 от 17:00 часа, в Ихтиман: "Ботев" Ихтиман - "Ботев" Враца
15.07 от 18:00 часа, в Мездра: "Локо" Мездра - "Ботев" Враца
18.07 от 10:30 часа, в Плевен: "Спартак" - "Ботев" Враца

18.07 заминаване за лагер в Банско
22.07 "Ботев" Враца - "Беласица" Петрич
25.07 "Ботев" Враца - "Марек" или "Германея"
28.07 "Ботев" Враца - "Пирин" Гоце Делчев
30.07 "Ботев" Враца - чуждестранен отбор

На 16.08 се очаква да започне новото първенство на Северозападната "В" АФГ.

ВИЗИТКИ:

Илия Вълов, изпълнителен директор: Едно от легендарните имена в историята на "Ботев" Враца. Роден е на 29 декември 1961 година в Кнежа. Част от славния отбор на "Ботев" Враца от 80-те години на миналия век, със 180 мача в елита за врачани. Кариерата му преминава в ЦСКА, с който е полуфиналист в турнира за КНК, шампион и носител на Купата на страната, "Локо" София, ФК "Берлин", "Аустрия" Виена, турските "Кършияка", "Денизлиспор", "Алтай"; има 34 мача за националния отбор на България; работил е като старши треньор на: "Ботев" Враца и "Ботев" Криводол, бил е наставник на вратарите в ЦСКА, "Литекс", "Черно море".

Атанас Джамбазки, старши треньор: Роден е на 4 юли 1969 година в София. Футболист от доказаната школа на "Славия". Бил е старши треньор на "Славия", "Локо" Стара Загора, "Спартак" Варна, "Спортист" Своге, ОФК "Монтана". Това е второто му назначение начело на "Ботев" Враца, на когото вече е бил наставник в "А" група.

Румен Ненов, помощник треньор: Роден е на 29 декември 1968 година в Разлог. Кариерата му на вратар преминава в: "Ботев" Враца, ЦСКА, "Металург" Перник, "Славия", "Септември", "Вихрен", "Пирин", "Ком-Миньор" Берковица; дипломиран треньор на вратари, работил в: ЦСКА, "Беласица", "Банско", "Чавдар" Етрополе, "Ботев" Враца.

Николай Николов, помощник треньор: Дипломиран треньор, възпитаник на школата на "Ботев" Враца. Роден на 15.06.1971 година, преминал през всички възрасти на родния си клуб- от деца, до мъже. Играл още за: "Монтана", "Ботев" Кз, "Вършец", "Расово". Треньор в ДЮШ на "Ботев" Вр и "Локо" Мз.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.