iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тодор Скримов и Росица Янакиева си размениха фланелки

Тодор Скримов и Росица Янакиева си размениха фланелки

Пернишкият волейболист Тодор Скримов бе приет вчера от Росица Янакиева във връзка с успехите му като член на националния отбор на олимпиадата в Лондон. На срещата бяха треньори от клуба - Румен Златанов, Ангел Василев, Мирослав Илиев и Десислава Банова. Единственият отсъстващ беше заетия с лични проблеми Асен Асенов. В началото на срещата Янакиева и Скримов размениха фланелки. Волейболистът подари фланелката, с която е играл на олимпиадата в Лонодн на кмета Росица Янакиева, от ВК „Миньор" пък подариха специална фланелка с номер 7 и надпис Скримов на бившия си възпитаник.

На срещата стана въпрос за куп неща, свързани с волейбола като материалната база в Перник, средствата за волейбола в национален и европейски мащаб и т.н. На Скримов беше пожелано да не забравя Перник, навсякъде да подчертава откъде е, за да се чува с добро името на родния му град.

Най-вероятно волейболистът ще играе още една година в досегашния си тим „Пари волей" преди да се ориентира към друг, по-голям клуб. През миналата година парижани са станали шести в първенството на Франция, треньорът на тима се е обадил на Скримов, за да му предложи да стане капитан на отбора, но всичко все още е в сферата на предварителните разговори.

В края на срещата кметът Росица Янакиева подари на волейболиста икона с лика на Иван Рилски, светецът, който закриля Перник. 

Източник: pernikmedia.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.