iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Том в основния състав на Миньор за мача с Левски

Бразилският полузащитник Евертон Джилио – Том

Бразилският полузащитник Евертон Джилио – Том попадна за първи път в групата на Миньор за предстоящото домакинство срещу Левски от 21-ия кръг на родната „А” група.

Наставникът на „чуковете” Стойчо Стоев отказа да сподели дали ще гласува доверие на зимното попълнение в ключовия най-вече за самочувствието на тима мач срещу „сините”, но разкри, че очаква скоро бившият футболист на пловдивския Локомотив да се превърне в основен футболист на отбора.

„Тренираме нормално цяло седмица, тъй като нямаме кадрови проблеми с изключение на контузията на Румен Рангелов и наказанието на Самир Аясс”, сподели Стоев. „Том е в групата за срещата, но не мога да кажа дали ще играе или не, тъй като при него има липса на игрова подготовка, не на физическа.

Сигурен съм, че след време той ще се превърне в един от основните футболисти на Миньор. Имам известни притеснения спрямо младите футболисти, които най-вече са свързани с факта, че те могат да прегорят в желанието си да се докажат, но аз за това им казах, че това е мач като мач и няма нищо необичайно.

Пред младите състезатели предстои работа, за да се изградят като футболисти, но съм сигурен, че както те, така и останалите, ще се представят на ниво в срещата.”

Ето и групата на Миньор за срещата:

Чворович, Банков, Златков, Стойчев, Христозов, Марков (к), Василев, Трянов, Илиев, Въндев, Янкович, Божиков, Брахими, Том, Петров, Олегов, Павлов, Тодорв, Цветков, Оклещек;

Самият Том прие с удовлетворение новината, че попадна в разширения състав на тима:

„Чувствам се отлично. Вече мога да кажа, че съм подготвен за предстоящия двубой, както физически, така и психически, но все пак дали ще играя може да каже само треньора”, заяви бразилецът. / minyor.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.