iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Треньорът на Миньор очаква вълнуващ мач с Берое

Старши треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев

Старши треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев  очаква вълнуващ мач с Берое  в събота, когато жълто чернте ще гостуват за  среща от 22-ия кръг. Стоев не си прави илюзии, че тимът му ще продължи да бъде непобеден още дълго време. Тази пролет "чуковете" загубиха срещу Литекс в първия кръг, но след това записаха четири поредни победи и едно реми срещу Левски.

„Изградихме си някакъв имунитет да не губим. Това обаче не означава, че няма да дойде моментът, когато ще паднем. Но и когато това се случи, ние сме спокойни, защото отборът вече е изграден като футболни качества и визия”, коментира Стоев.

"Очаквам да се получи един вълнуващ мач, защото и Миньор, и Берое играят приличен за нашите стандарти футбол".

"Съперникът ни е добре обигран и в последните години впечатлява с представянето си. Потенциалът на Берое определено не е малък. Неслучайно през миналата година тимът завоюва и купата на страната", добави наставникът на Миньор.

Групата на Миньор: Чворович, Банков, Христозов, Златков, Марков, Траянов, Янкович, Въндев, Брахими, Милен Василев, Илиев, Олегов, Божиков, Ивайло Цветков, Том, Аесс, Петър Петров, Павлов, Тодоров, Милен Петков

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.