iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Треньорът преди мача на Миньор с Калиакра

Стойчо Стоев

Старши треньорът на Миньор (Перник)  Стойчо Стоев сподели очакванията си преди домакинството срещу Калиакра от 20-ия кръг на родната „А” футболна група по време на пресконференция, която читателите на Novsport.com имаха възможността да проследят на живо.

„Всички разбираме, че ни предстои един изключително важен мач, тъй като евентуална победа над тима на Калиакра, който също се бори за оцеляване, ни дава самочувствие да мислим за нещо повече от оставане в групата”, обяви наставникът на „чуковете”.

„Мисля, че имаме повече футболни достойнства от опонента, но трябва да ги защитим и на терена. Не можем да подценим съперника, тъй като цяла седмица акцентираме върху факта, че всяко едно несериозно отношение спрямо мача ще ни донесе проблеми и може да ни върне там, откъдето сме тръгнали.

Моите футболисти оценят това и са наясно, че трябва да бъдат пределно концентрирани, тъй като срещу Локомотив положенията влязоха и победихме с добър резултат, но всичко, което направихме в София, сега трябва да затвърдим и в Перник”, допълни Стоев, след което поясни, че Любчо Тодоров и Румен Рангелов вече тренират с основната група, но последният още не е 100% готов за предстоящия двубой.

Ето я и групата на Миньор за срещата с Калиакра:

Чворович, Банков, Златков, Христозов, Марков (к), Стойчев, Милен Василев, Ванче Траянов, Янкович, Въндев, Илиан Илиев, Брахими, Божиков, Рангелов, Сами Аяс, Олегов, Цветков, Павлов, Тодоров, Петър Петров; /minyor.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.