iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Волейболистите на а Миньор (Перник) надиграха Левски

Волейболистите на а Миньор (Перник) надиграха Левски 10_1476632782

Мъжкият отбор на Миньор (Перник) няма спиране в предсезонната си подготовка преди старта на Суперлигата, който е следващата седмица, като волейболистите от Перник, водени от новия си треньор Стоян Гунчев надиграха Левски София с общ резултат 3:2 гейма, в контрола, която се игра в Горна Малина.

Миньорци изгубиха първия гейм, след което надделяха в следващите три за победа с 3:1. В последствие бе изигран още един допълнителен гейм, в който Сините спечелиха.

С това волейболистите от Перник записаха шеста поредна победа до сега в изиграните приятелски срещи. Припомняме, че преди два дните спечелиха и 16-тото издание на турнира за Купа „Борис Гюдеров“, като триумфираха пред собствена публика.

„Много съм доволен до сега от момчетата. Полагат старание, има желание и се вижда се един нов отбор. Надявам се така да продължим и в Суперлигата“, коментира за BGvolleyball.com треньорът Стоян Гунчев.

В първия кръг от Суперлигата Миньор гостува на Монтана, а двубоят е в сряда, 19 октомври, от 18:00 ч в монтанската зала „Младост“.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.