iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Възпитаниците на СК "Перун" взеха осем медала от последното състезание за годината

Възпитаниците на СК "Перун" взеха осем медала от последното състезание за годината 06_1435644596

И на последното сериозно състезание за годината възпитаниците на СК „Перун” спечелиха цели осем медала, като надпреварата беше по унифайт за подрастващи и се проведе в Кюстендил.

Унифайт включва преодоляване на полоса с препятствия, част от които са греда, гуми, стена, тунел има стрелба по мишена, хвърляне на топка в цел и т.н, за първия етап от надпреварата.

При втория се провежда борба, като всяко изпитание носи определен брой точки и от общата сума се определя победителят. От перничани бъдещата ученичка в СУ „Олимпиец” Стефани Веселинова спечели златен медал ри 12-годишните. В нейната възрастова група Марио Захариев е със сребърен медал, трети са станали Кристиян Христов, Мартин Борисов и Мартин Стефанов. При десетгодишните Цветелина Асенова е на второ място, а при 14-годишните Виктор Кирилов е трети. От клуб “Перун” изказват специална благодарност на кмета на Драгичево Тодор Тодоров за осигуреното помещение за занимания с децата. Неслучайно огромна част от медалистите са точно от там.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.