iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Росен Ефремов получи 4 годишна присъда

Перник Росен Ефремов под стража

Пернишкият окръжен съд постанови присъда от 4 години лишаване от свобода на сочения за тартор на наркобанда Росен Ефремов. Групата, действала в центъра на Перник, бе разбитата през 2007 година. На заседанието си магистратите одобриха сключеното от Ефремов споразумение с прокуратурата по делото за наркотиците и за ръководене на организирана престъпна група и му наложи 11-месечна ефективна присъда. Към нея се прибавя и старо наказание от 2003 г., 3 години лишаване от свобода с 5-годишен изпитателен срок, което се трансформира в ефективно.

Делото срещу Росен Ефремов започна отново, след като Софийският апелативен съд го върна за ново разследване. На първия процес подсъдимият не се призна за виновен и получи присъда от 3 години затвор, което бе отхвърлено от столичните магистрати.

Ефремов има още няколко ефективни присъди за тежки престъпления, разследван е за отвличане и изнудвания. Последната от тях - 11 месеца затвор, той получи, след като в центъра на Перник заедно с Данчо Секирата пребиха посред бял ден в местно кафене бившия пернишки антимафиот и служител на ГД "Противодействие на общата престъпност" Димитър Димитров.

Източник: dariknews.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.